lauantai 28. toukokuuta 2016

Kesä on täällä!

Ollaanpa saatu nauttia upeista kesäisistä keleistä toukokuussa! Kesän majoituksia on varattu mukavasti ja lapsiperheiden suosikki Kesämaa heräilee talviunilta. Kesässämme on monta kohokohtaa, kuten Juhannus ja Punkaharju by Night upeine esiintyjineen. Työtahti täällä taustalla on jo melkoisen kova. Huoltomiehet ovat jo kuukauden verran valmistelleet Kesämaata, ravintolatoimintoja nostellaan ylös ja myyntipalvelun puhelin käy kuumana. Alkavan kesäkauden meininki siis! Kesäämme kuuluu olennaisesti hyvä ruoka, jota tarjoillaan tuttuun tapaan ravintola Paviljongilla. Tutustu Paviljongin kesälistaan tästä. Lisäksi tarjolla perinteinen pizzalista ja snack -lista pienempään nälkään.

Ravintola Paviljongilla nautiskellaan tänäkin kesänä herkkuja moneen makuun.

Olemme saaneet tällekin kesälle joukkoomme upeita ja reippaita kesätyöntekijöitä, jotka ovat pian valmiita palvelemaan. Työllistämme joka kesäksi kolmisenkymmentä erilaista osaajaa Kesämaahan, huoltoon, majoituksen vastaanottoon ja ravintoloihin. Jokainen työntekijä on toimintamme käyntikortti, joten työhön perehdyttäminen halutaan tehdä huolella. Onneksi meillä on myös upea esimiesväki, joista jokainen pitää hyvää huolta omasta siivustaan ja auttaa välillä toinen toisiaan.


Kesämaassa on myös Paintball -rata, jota voi vuokrata ryhmälle käyttöön. Henkilökunta sotimassa kesällä 2015.

Kesämme kiistaton kärki Kesämaa on  lapsiperheiden mieleen. Kesämaata sanotaan edulliseksi ja kotoisaksi paikaksi, jossa on siistiä ja palvelu pelaa. Ne ovat hienoja asioita, ja niihin pyrimme tänäkin kesänä. Kesämaan viimeisimmät uutuudet, kuten Nautic Jet -hyppyvene, pitävät pintansa tänäkin kesänä. Ikisuosikit vesiliukumäet, pomppulinnat ja polkuautopuisto edustavat perinteikkäämpää Kesämaata. Kannattaa muistaa, että Kesämaan ravintolan alakerrassa on saunat, jotka ovat lämpimänä koko puuhapäivän. Kesämaahan voi tulla siis myös kesän viileämpinä päivinä. Kesämaan aukioloajat ja hinnasto löytyy täältä.


Kesämaan uutuuksista Nautic Jet nousi heti ensimmäisenä kesänään suosikiksi.

Upea taitelija Johanna Oras pitää ateljeetaan ja näyttelyään Taidekartanossa tänäkin kesänä. Näyttely avautuu 11.6. Meillä olisi tarjota taas viime kesäiseen tuttuun tapaan upea mahdollisuus päästä Johannan oppiin taidekurssille! Ensimmäinen kurssi järjestetään 17.-19.6. ja toinen kurssi 12.-14.8. Kurssin majoitus on saunallisissa luhtitalo Topeliuksen huoneistoissa aamiaisineen. Kurssin tarkempaan sisältöön voi tutustua tästä.


Johanna Oraksen taidekurssit tänä kesänä 17.-19.6. ja 12.-14.8.2016.

Viihteen osalta Punkaharju Resortissa panostetaan tänä kesänä taas muutamaan kesän kohokohtaan. Yksi perinteinen kohokohta on tietenkin juhannus. Meillä juhannukseen kuuluu rentoa mökkeilyä, hyvää ruokaa ja elävää musiikkia. Juhannusaattona juhlakansaa viihdyttää bilebändi Welmu solistinaan upea Katja Nykänen ja juhannuspäivänä lauletaan perinteisesti karaokea.  Heinäkuussa 22.-23.7. on puolestaan perinteisen Punkaharju by Nightin aika. Perjantai on lasten päivä, kun Kesämaassa vierailee itse Aarne Alligaattori. Lauantaina 23.7. hemmotellaan aikuisia kuuntelijoita ravintola Paviljongilla, kun estradin ja yleisön valloittaa upea Mira Luoti. Tässä lisää tietoa kesän tapahtumistamme.


Bilebändi Welmu viihdyttää lomailijoita juhannusaattona Paviljongilla.

Jos pärinämeiningit kiinnostaa, niin Punkaharju Resortissa kannatta piipahtaa kesäkuun ja elokuun alussa. Kesäkuun ensimmäisenä viikonloppuna 3.-5.6. alueella on Honda Meeting of Finland, johon tulee satakunta moottoripyöräilijää ympäri maata. Meeting -maksu 35 € sisältää aamupalat, saunat, buffetlounaan sekä bilebändi Kajon keikan pe 3.6. Pelkälle keikalle on vapaa pääsy. Elokuussa alueen puolestaan valtaa Intruder Club of Finland, joka elävöittää aluetta usean sadan moottoripyörän ja ihmisen voimin. Kannattaa tulla paikan päälle mukaan meininkiin ja ihastelemaan upeita moottoripyöriä!

Nähdään kesällä Punkaharjulla!

Sini ja muu Resortin poppoo