torstai 6. syyskuuta 2012

Hääfiiliksiä Punkaharjulta

Vietettiinpä aika mahtavat häät Punkaharjulla 18.8.2012. Päivä valkeni aurinkoisena edellisen viikon viileistä säistä huolimatta ja kokonaisuutena päivästä tuli unohtumaton. Ei liene pienimpänä osana tähän ollut vaikuttamassa Punkaharju Paviljongin mahtavat puitteet ja palvelut! Aluksi ajattelin, että vain hullu pitää häät "työpaikallaan", mutta mietti sitä miten perin vain, päädyin aina siihen, että Punkaharjun Lomakeskus on juuri oikea paikka. Majoituspalvelut, Paviljonki, Huljupuisto.. Näistä muodostui mahtava kokonaisuus.

Edellisen viikon viileät säät vaihtuivat riisisateeseen hääpäivänä. 

Hääsuunnittelut sujuivat aika kivuttomasti iltapuuhana pitkin kevättä ja kesää ja lähempänä järjestelyt sujuivat mukavasti Paviljongin henkilökunnan kanssa. Keittiömestarin laatima menu sai veden kielelle ja toteutus oli vähintään yhtä maistuva! Alkupalapöytään valittiin sekä kreikkalaisia herkkuja kihlautumismatkamme muisteluksi sekä paikallaisia herkkuja kotijuuria kunnioittaen. Kokonaisuus oli kaikille sopiva, lasten suosikkina taisi olla keittiömestarin lihapyörykät!

Herkullinen häämenu nostaa vieläkin veden kielelle...

Puitteiltaan ja koristuksiltaan Paviljonki oli upeimmillaan tuona päivänä. Jo pelkästään kimmeltävä Saimaa sai vieraat haukkomaan henkeään ihastuksesta, mutta myös Paviljongin selkeäpiirteinen sisustus antoi mahdollisuuden koristella ravintolasali ja terassi mieleisekseen eli upeaksi. :) Osa vieraista ruokaili ravintolasalissa ja osa katetulla terassilla, johon myös näyttävä buffet oli katettu. Hyvän äänentoiston johdosta koko hääväki pääsi nauttimaan täysillä päivän ohjelmasta. Varsinaiset ohjelmanumerot järjestettiin näppärästi Paviljongin alaterassilla.

Kukkia ja pinkkiä ei vaan voi olla häissä liikaa! :)

  Illan hämärtyessä Paviljongilla tanssittiin häävalssi ja myöhemmin myös rokkia.  Musiikki tuntui uppoavan monenikäiseen hääväkeen ja jalalla pistettiin koreasti aina puolille öin asti. Mukavan loppusilauksen päivän kokonaisuuteen antoi viereinen vuokrahuvila Hovi, johon sinnikkäimmät lähtivät vielä jatkoille saunomaan ja istumaan iltaa. Seuraavana päivänä häissä avustaneet ystävät palkittiin "kultamitaleilla" viereisessä Saimaan Huljupuistossa, jossa nautittiin huljun ja saunan lisäksi Paviljongin herkullista pizzaa. Onnittelujen mukana olemme saaneet paljon kiitoksia ihanista hääjuhlista ja  hyvästä tunnelmasta.

Ipe & Harmaa Aavistus antoi tahtia koko illaksi.

Erästä häävierasta lainatakseni:
"Mie olen 50 vuotta kiertäny erilaisissa juhlissa, mutta tämmösissä mie en ole ollu vielä ikinä!"

Kiitos kaikille osallisille ikimuistoisesta päivästä.

Syysterveisin,

Sini

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti