keskiviikko 29. elokuuta 2012

Paintball, karting ja muuta vauhdikasta ryhmien iloksi

Tiesittekös, että Kesämaan vieressä on täysiverinen paintball-rata? Eipä voi paljon enää pelaaminen mukavammaksi muuttua kun kaikki on valmiina: rata, esteet ja mielenkiintoinen kenttäkokonaisuus. Pelattiin paintballia oman väen kesäkauden päättäjäisissä. Tai muut pelasi ja minä otin valokuvia. Nyt harmittaa, että on osallistunut, oli sen verran mukavaa puuhaa.


Hyvällä radalla on helppo ja mukava pelata.

Laji sopii loistavasti myös naisille.

Jotenkin olin aina ajatellut, että paintball sopii paremmin miesryhmille, mutta kissanviikset. Naisethan siitä kaikista eniten innoissaan olivat. Joku tiesi kertoa, että viime syksynä radalla oli käynyt pelaamassa joukko varttuneempia naisihmisiä, ja heitä ei meinannut saada pelaamasta pois millään. Kerätkäähän porukka ja tulkaa kokeilemaan.


Kartingrata rakennetaan lammen ympärille.

Toinen aika mielenkiintoinen juttu mitä kokeillaan tänä syksynä on karting. Tuohon lammen ympärille saa oivan radan ja yhteistyökumppani tuo laadukkaan kaluston paikalle. Kartingia pääsee ajamaan ainakin toistaiseksi vain ennakkovarauksesta. Pakettiin kuuluu kisojen lisäksi, harjoittelut ja palkintojen jako. Ja kuuman kisan päätteeksi on hyvä kylpeä vaikkapa Saimaan Huljupuistossa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti