torstai 23. toukokuuta 2013

Ihana luhtitalo Topelius

Punkaharjun Lomakeskuksen uusi uljas luhtitalo Topelius alkaa olla pikku hiljaa valmis. Tällä hetkellä Topeliusta sisutetaan kovaa kyytiä ja ensimmäiset asiakkaat tulevat majoittumaan jo ensi viikolla. Tosi hienoa seurata kuinka paikat valmistuvat ja päivä päivältä huoneet ovat valmiimpia.


Luhtitalo Topelius melkein valmiina.

Topelius sai nimensä nimikilpailun kautta. Ihastuimme Topelius- nimeen sen vuoksi, että Topelius oli aikoinaan hyvinkin ihastunut Punkaharjuun. Lausuipa joskus seuraavaa: ”Varmaa vain on, että olkoonpa ilta tahi aamu, kesäyö tai auringonpaiste, maassamme ei ole kauniimpaa huvipuistoa. Ja tämä sanoo Punkaharjusta paljon. Se tietää rikkaana olemista kaikkein rikkaitten joukossa.”


Johanna Oraksen taulut täydentävät huoneistojen tyylikästä sisustusta.

Me haluamme myös tuoda ilmi omaa ja Topeliuksen ihailua Punkaharjua kohtaan, ja sen vuoksi naapurissa kesäisin työskentelevä Johanna Oras on maalannut Topeliuksen jokaiseen huoneistoon upean taulun. Taulujen lähtökohtana on ollut juuri ihailu Punkaharjua ja sen ainutlaatuisuutta kohtaan. Ja upeita tauluja on muuten Johanna tehnytkin. Kannattaa siis yöpyä aina eri huoneistoissa kun tulee vieraaksemme. 


Mukavan kokoiset terassit. 

Jokaisessa huoneistossa on oma sauna ja ihanan suuri parveke järvinäköalalla. Parvekkeilla on tosi kiva nautiskella ilta-auringosta tai syödä aamupalaa. Isompien huoneistojen parvekkeella on myös aurinkotuoli eli auringonottokin onnistuu. Lisää kuvia ja tunnelmia taas muutaman päivän kuluttua. Niin ja lisätietoja löytyy täältä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti