Sini ja Sami Laukkanen

Sini on työskennellyt reilut kuusi vuotta Punkaharju Resortissa erilaisissa tehtävissä ja syksystä 2013 alkaen toimitusjohtajana vastaten operatiivisesta toiminnasta. Työn ohella suoritetut palveluliiketoiminnan johtajaopinnot ovat vahvistaneet Sinin osaamista ja kokemus talon töistä puolestaan auttaa ymmärtämään kokonaisuutta työntekijän ja asiakkaan näkökulmasta.

Toimintaan on sitoutunut myös fysioterapeutiksi valmistunut aviomies Sami, joka ottaa vastuuta ”miesten töistä” ja kantaa kortensa kekoon myös operatiivisen suunnittelun puolella. Isäntäpari puhaltaa yhteen hiileen, mikä näkyy heidän mielestään toimivuutena työpaikalla ja kotonakin. Isäntäpari on kiitollinen osaavasta sesonkihenkilökunnasta ja luotettavista yhteistyökumppaneista.

Laukkasen pariskunta on kotiutunut Tuunaansaareen remontoimaansa omakotitaloon hyvin, arkea viihdyttävät erilaiset liikuntaharrastukset ja kotieläimet. Haastetta ja iloa kiireisen pariskunnan arkeen tuo 1,5 vuotias tytär Aura, joka on päässyt alusta asti mukaan matkailutoiminnan pyörteisiin. Kesämaa on huippukiva paikka Auran mielestä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti