perjantai 29. kesäkuuta 2018

Kesä-Kesämaa se sua odottaa

Punkaharju Resortissa ja Kesämaassa on meneillään poikkeuksellinen kesäkauden avaus. Lomakyläkokonaisuudella on uusi omistaja, ja omistajanvaihdoksen tapahduttua myöhään keväällä, on henkilökunnalla ollut täysi tohina päällä, jotta peruspalvelut on saatu kesälomalaisille auki. Vesi- ja puuhapuisto Kesämaa avasi ovensa ma 18.6. ja ravintola Paviljonki myöhemmin samalla viikolla juhannusaattona. Majoitusta on saanut vuokrata yhtälailla nyt parin viikon ajan.


Kausi on lähtenyt käyntiin kohtuullisesti. Juhannuksen juhlijoita oli mukavasti ja Kesämaassakin on saatu jo muutamia oikein kauniita, aurinkoisia päiviä. Avaamisaikataulun ollessa kuitenkin ennennäkemättömän tiukka, on asiakkaiden tietoisuus palvelujen saatavuudesta vielä hieman työn alla, ja pieniä kunnostustöitä tehdään lomakylän alueella edelleen. Haluamme panostaa asiakkaiden viihtyvyyteen ja palveluiden laadukkuuteen aikataululla millä hyvänsä.


Tiukasta aikataulusta huolimatta henkilökunta on pyrkinyt pitämään hymyn huulilla. Onneksi iso osa henkilökunnasta on toiminut alueella aiemminkin, mikä on auttanut paljon haastavan avauksen suhteen. Ja jos joskus onkin hieman hampaita kiristellyt, olemme seuraavaksi nauraneet porukalla. Sehän tässä sesonkityössä onkin parasta, että kasaan on kerääntynyt ihmisiä, joista kukaan ei ole "kahdeksasta neljään" tyyppi, vaan töitä on totuttu tekemään silloin kun niitä on, ja vapaat pidetään toisessa kohtaa. Me olemme täällä lomalaisia varten.


Kesämaa porskuttaa tutulla kotoisalla tunnelmallaan. Jotakin uuttakin on luvassa, mutta ei vielä tälle kesälle kuitenkaan, sillä olihan siinä jo ponnisteltavaa, että puisto on auki. Uudella omistajalla on kuitenkin mukavia suunnitelmia Kesämaan suhteen tulevaisuudessa, joten kannatta pitää silmät ja korvat auki! Niin ikään majoituskapasiteettiin on tulossa muutosta lähiaikoina, kun suunnitelmissa on lisää tasalaatuista, uutta majoitusta. Ravintola Paviljonki on lunastanut paikkansa lomalaisten ja paikallisten kohtaamispaikkana, ja jatkaa tutulla valikoimalla edelleen.


Virallisia Paviljongin kesäkauden avajaisia vietetään pe 6.7. mukavalla kokonaisuudella musiikkeineen ja ruokailuineen. Tarjoamme 21 alkaen sadalle ensimmäiselle juhlijalle herkullista possua vartaasta! Bilebändi Welmu nostattaa juhlakansan kannat kattoon klo 21.30 alkaen ja illan kruunaa DJ Alexey Union kansainvälisellä meiningillä. Tapahtumaan on vapaa pääsy. Lämpimästi tervetuloa juhlimaan alkanutta kesää Saimaan rannalle!Kesäterveisin,

Resortin ja Kesämaan väki
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti