keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Viehättävä Saimaan Huljupuisto

No niin, nyt ollaan vihdoinkin siinä tilanteessa, että Saimaan Huljupuisto alkaa olla viimeistelyä vaille valmis. Eilen oli jo testiryhmä vieraanamme, ja huomenna tehdään sitten historiaa, kun kaikkien aikojen ensimmäinen asiakasryhmä pääsee korkkaamaan Huljupuiston. Toivottavasti elämys on hieno, ainakin testiryhmä näytti nauttivan kokemastaan.

Ihanat naiset huljupuistossa.

Huljupuistossa on neljä huljua (eli kylpytynnyriä), joihin kaikkiin mahtuu kylpijöiden koosta riippuen 5-8 henkilöä. Eli vähän reippaammankin kokoinen ryhmä voi kylpeä yhdessä. Niin kuin kuvasta näkyy, on puistosta avautuva näkymä kerrassaan huikea. Kyllä se Topelius tiesi mistä puhui, kun sanoi: ”Varmaa vain on, että olkoonpa ilta tahi aamu, kesäyö tai auringonpaiste, maassamme ei ole kauniimpaa huvipuistoa kuin Punkaharju."

Kylpemisen lomassa maistuu grilliruoka.

Puistosta pääsee pulahtamaan suoraan Saimaaseen, ja patiolla on mukava vilvoitella kylpemisen välillä. Viime hetkellä keksimme myös, että mikäs sen mukavampaa kuin grillailla kylpemisen lomassa. Eilen Paviljongin kokki Marko pisti grilliin porsaan filettä ja makkaroita. Ja kyytipojaksi herkullisia salaatteja. Ilta kyllä vilahti ihan huomaamatta hyvän ruuoan, mukavan seuran ja huljussa rentoutumisen merkeissä.


Herrat huljussa.

Saimaan Huljupuisto on tarkoitettu ensisijaisesti ryhmille, mutta teimme tänään päätöksen, että avaamme välillä puiston myös yksittäisille asiakkaille. Ensimmäisen kerran puistoa pääsee testaamaan Punkaharjun Kesän Avauksessa 16.6. kello 15.00 - 20.00. Pääsymaksu 15 €/hlö. Oma pyyhe ja uimapuku mukaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti