tiistai 8. toukokuuta 2012

Kesämaa sopii myös yritysryhmille

Oletko koskaan harkinnut järjestäväsi yrityksen kesäjuhlat huvipuistossa? Helsingissä ja Tampereella tämä on kai ihan arkipäivää, mutta ei niinkään täällä Savonlinnan seudulla. Luulenpa kuitenkin, että meille aikuisillekin tekee välillä hyvää heittäytyä lasten puuhiin. Niinpä mekin olemme rakentaneet Kesämaahan erilaisia yrityspaketteja. Eli ryhmillä on mahdollisuus varata Kesämaa omaan käyttöönsä tiettyinä aikoina. Eikä hintakaan ole paha, kysy vaikka.


Allasalue voidaan koristella toiveiden mukaisesti.

Yksi oiva tapa järjestää juhlat on Pool Partyt Kesämaan uima-allasalueella. Käytössä on altaiden lisäksi viihtyisä saunaosasto. Tarjoilut, ohjelma ja koristelut järjestetään juhliin valitun teeman mukaan. Partyjen ohjelmaksi sopii oivasti esim. vesipoolokisa, törmäilykilpailu tai vauhtiajot Kesämaan polkuautopuistossa. Miltäs kuulostaa?

Kesämaan liukumäessä viihtyvät myös aikuiset. Jos vaan uskaltautuvat mäkeen:-)

Olen itse järjestänyt yhdet juhlat Kesämaassa, siis ennen kuin tulin tänne töihin. Juhlat alkoivat sillä, että hurautimme Savonlinnasta junalla Punkaharjulle. Kesämaan oma paikallisjuna Waltteri kävi hakemassa meidät asemalta ja kuljetti Kesämaahan. Siellä sitten kisailimme pari tuntia, oli nopeusajoa, törmäily- ja wii-kisaa ja muuta hauskaa. Sen jälkeen saunottiin, uitiin ja nautiskeltiin hyvästä ruuasta ja juomasta. Ja mahdottoman hauskaa muuten oli. Alla kuvasarja illatsuista. Vuodelta 2009 eli kuvan laatu ei ehkä ole paras mahdollinen....


Waltterilla Kesämaahan.

Polkuautopuistossa onpi tunnelmaa.

Ja polkuautopuiston varikolla myös.

Kisailua törmäilyveneillä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti