torstai 2. elokuuta 2012

Wakeboardia Punkaharjulla

Hollantilainen wakeboard-ammattilainen Jorrit Linders saapui eilen tänne Punkaharjulle. Jorrit harjoittelee Kiovassa elokuun lopussa järjestettäviä Wakeboardin EM-kisoja varten ja antaa siinä sivussa lautailutunteja asiasta kiinnostuneille. Ensi lauantaina 4.8. kello 12.00 järjestetään avoin wakeboard-näytös Paviljongin rannassa. Tervetuloa ihastelemaan Jorritin osaamista.


Jorrit Linders harjoittelee EM-kisoja varten Punkaharjulla.

Mekin pääsimme heti aamusta ihastelemaan Jorritin taitoja. Itse olin aluksi hyvinkin tiukasti sitä mieltä, että minua ei tuollaista lajia saa kokeilemaan, mutta tovin Jorritin touhuja seurattuani en voinut välttyä ajatukselta, että josko kuitenkin pitäisi kokeilla. Mutta pitää nyt ehkä nukkua vielä yön yli ennen varsinaista päätöstä:-)


Wakeboard Suomi Oy:n Galina veresti taitojaan parin vuoden tauon jälkeen.

Liitän tähän aamulla otetun videon, siitä saa parhaan käsityksen siitä mistä lajissa oikein on kyse. Näyttää jotenkin kauhean helpolta kun sen osaa, mutta se ei taida olla koko totuus.
Jos haluat tulla testaamaan wakeboardia Jorritin opastuksella niin tässä muutamia vinkkejä. Laji sopii erityisen hyvin niille, joilla on jo kokemusta esim. lumilautailusta. Pakollista kokemus ei ole, mutta apua siitä varmasti on. Ikää olisi hyvä olla yli 16-vuotta. Mukaan ei tarvita muuta kuin shortsit. Paikan päältä löytyy laudat ja halukkaille myös märkäpuvut.


Tervetuloa testaamaan miltä wakeboard tuntuu.

Jorrit on Punkaharjulla 2.-18.8. ja valmiina opetushommiin joka päivä kello 10-18. Ennakkovarauksia ei välttämättä tarvitse. Halutessaan voi varata lautailusession numerosta 0440-360403. Yhden session hinta on 39 €.
- Pia -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti