sunnuntai 20. tammikuuta 2013

Huikeat Snowcrossin SM-kisat 9 -10.2.2013

Parin viikon päästä Punkaharjulla ajetaan taas Snowcrossin SM-kisat. Kisoista on luvassa melkoisen huikeat, sillä Punkaharjun kisa avaa kauden ja mukana on monta mielenkiintoista nimeä, kuten Punkaharjun oma poika Jere Tynkkynen ja kemijärveläinen huippukelkkailija Toni Haikonen, joka tekee paluuta lajin pariin. Tonihan on nimetty ensimmäisenä eurooppalaisena kuskina lajin "Hall of Fameen".


Huikeaa menoa Punkaharjulla.

Kaksipäiväisten kisojen aikana jaetaan Pro Stock -luokan kauden ensimmäiset SM-pisteet. Muina ajettavina luokkina ovat Sport, Junior, Trail Stock, Harraste, Veteraanit ja Sinisalo Challenge. Kaikkiaan kisoihin odotetaan noin 60 kuljettajaa, joista 20 ajaa Pro Stock -luokassa.


Viikonlopun aikana on tarjolla tekemistä koko perheelle.

Kovatasoisen snowcross-kisan lisäksi viikonloppuna on paljon oheisohjelmaa kaiken ikäisille. Lapsille on muun muassa pulkkamäki, rekiajelua ja piirustuskilpailu. Lauantaille myydään myös bilepaketteja, joiden hintaan sisältyy pääsylippu, After cross -bileet ravintola Paviljongilla, bussikuljetus Savonlinnan keskustaan ja pääsylippu jatkobileisiin Club Coloon.


Vauhdikasta menoa ja meininkiä.

Viime vuonna kisoissa oli noin 800 katsojaa, tänä vuonna tavoitteena on saada paikalle yli tuhat ihmistä. Onhan snowcross on näyttävä, vauhdikas ja yleisöystävällinen laji. Ja harvassa lajissa pääsee näin läheltä seuraamaan, mitä kilpailun aikana tapahtuu. Eli tervetuloa sankoin joukon kannustamaan kisailijoita ja viettämään mukava viikonloppu koko perheen kanssa. Lisätietoja aikataulusta voi käydä lukemassa Punkaharjun Lomakeskuksen sivuilta.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti