torstai 10. tammikuuta 2013

Ihana talvi

On muuten tosi hienoa, että talvi alkoi tänä vuonna näin aikaisin. Sehän tarkoittaa sitä, että talviaktiviteettien pariin on päässyt jo useiden viikkojen ajan. Vaikka kelit olivat jossain vaiheessa hieman haastavia, niin nyt näyttää siltä, että suurin osa Punkaharjun reitistöistä on saatu hyvään kuntoon.


Ja eikun luistelemaan...

Lomakeskuksen sijainti on siinä mielessä hyvä, että retkiluistelureitti kulkee ihan ravintola Paviljongin vierestä ja hiihtoladulle pääsee melkein mökkien pihasta. Talviharrastajan unelmapaikka siis. Olemme ottaneet vuokrattavaksi myös lumikenkiä. Niillä voi lähteä itsekseen nauttimaan upeasta harjuluonnosta tai mikset tilaisi opasta ja valmista retkeä. Sekin onnistuu kauttamme. Ja hyvät eväät tehdään luonnollisesti matkaan.


Lumikenkäily on hauskaa puuhaa.

Lapsiperheitä varten olemme kasanneet jäälle tuohon Paviljongin eteen napakelkan, joka on kaikkien vapaassa käytössä. Paviljongin pihassa on myös pulkkamäki, ja Pavijongista voi vuokrata pulkkia ja stigoja, jos ei oma satu mukaan.

Vilkas uuden vuoden sesonki


Vilkas uuden vuoden sesonki alkaa olla pikku hiljaa takana päin. Normaalien talviaktiviteettien lisäksi järjestimme alkuvuonna kaksi talviulkoilupäivää. Niiden aikana perheet pääsivät mm. rekiretkelle ja perheen pienimmät testasivat miten pikkumönkkäri kulkee. Aikuiset puolestaan hurjastelivat jääkarting-autoilla. Tapahtumien kuningatterena hyöri itseoikeutetusti Salla-poro:-)

Napakelkka ottaa kyytiä.

Vähän sellaistakin ollaan pohdittu, että hiihtolomien aikaan voisi järjestää samanlaisia tapahtumia, jos vaan porukkaa kiinnostaa. Mitä mieltä olette, tulisitteko viettämään talvipäivää kanssamme?


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti