keskiviikko 10. heinäkuuta 2013

Punkaharju by Night 26.7.

Ollaan suunnittelemassa Tuunaansaaren toimijoiden kesken tapahtumaa nimeltään Punkaharju by Night. Palaveerattiin tuossa joku viikko sitten yhteistyön tiivistämisen merkeissä, ja Oraksen Reijo toi palaveriin mukanaan vanhan Retretin julisteen vuodelta 1987. Julisteessa kaunis nainen soitti saksofonia verkkosukissaan ja tekstissä kerrottiin, että vuonna 1987 Punkaharjulla oli Punkaharju by Night -tapahtuma, joka tuotti heinäkuun ajan joka ilta ohjelmaa Retretin luolastossa. Ajatelkaa, joka ilta!

Olisiko luvassa vaikkapa saksofonin soittoa?


Tästähän me tietysti innostuimme herättelemään Punkaharju by Night -tapahtumaa uudelleen henkiin. Tavoitteena ei ole toki järjestää ohjelmaa joka ilta heinäkuussa, mutta toivottavasti tulevaisuudessa ainakin pitkän viikonlopun ajan. Nyt ensimmäisenä vuonna ohjelmaa on vain yhtenä iltana, mutta jostainhan sitä on lähdettävä liikkeelle.


Kesämaassa luvassa mm. vaahtobileet.


Ensimmäinen Punkaharju by Night -tapahtuma järjestetään Tuunaansaaressa 26.7. Ohjelma alkaa pikku hiljaa valmistua, mutta vielä tehdään pieniä viilauksia. Yöpainotteisesta nimestä huolimatta myös Kesämaa on mukana tapahtumassa, ja siellä on päivän aikana kaikenlaista mukavaa puuhaa, kuten muotinäytöksiä, katumaalausta ja ehkä jotain esityksiä. Viideltä pääallas täyttyy vaahdosta ja aloitetaan huikeat vaahtobileet. Sinne ovat tervetulleita niin lapset kuin aikuisetkin. Hauskaa on varmasti.

Taidekartano Johanna Oraksella on myös ohjelmaa pitkin päivää. Luvassa on ainakin elävää musiikkia ja luonnollisesti itse taiteilija on paikalla koko päivän jutustelemassa asiakkaiden kanssa.

Naapuri Harjun Portissa on luvassa "tyylikästä loungea auringonlaskun aikaan" eli DJ soittaa hyvää ja letkeää musiikkia ja tarjolla on Punkaharju by Night -aiheisia coctaileja ja hyvää syötävää.

Lomakeskuksen Paviljonki-ravintola muuttuu kello 22 hämyisäksi by Night -iltaluolaksi, jossa nautitaan tummuvassa yössä upeasta musiikista ja maistuvasta yöbuffasta. Tästä osiosta on tulossa vielä tarkempia tietoja pikapuolin.

Olisipa aivan mieletöntä jos joku muistaisi mitä kaikkea tuo 80-luvulla järjestetty Punkaharju by Night -tapahtuma piti sisällään. Jos löytyy omia muistoja tai haluatte kertoa omia toiveitanne uuden tapahtuman kehittämiseksi niin laittakaa reilusti viestiä viestikenttään tai suoraan sähköopostiin pia.behm@easyholiday.fi. Tehdään tästä yhdessä upea tapahtuma.

Ohjelmaa päivitetään tänne.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti