lauantai 10. joulukuuta 2016

Unelmieni Joulu


Maa valkoisena lunta, auringon säteet saavat pakkas hangen kimaltelemaan ja lumi narskuu ihanasti kenkien alla. Puiden oksat ovat täynnä kimaltelevaa harsopeitettä. Katsellessasi ympärille huomaat, kuinka jostain piipusta nousee lempeästi savukiharoita, liekkö joku saunan tai takan lämmityksessä. Astut sisään ja tunnet huumaavaa ruuan tuoksua, joka on juuri uunista otettu jäähtymään ateriointia varten. Takka ritisee palavan koivun edessä. Rakkaat läheiset ovat kokoontuneet yhteen. Voisiko tällaiselta kuullostaa sinun Unelmiesi Joulu? 

Mistä sinä ylipäätään unelmoit? Onko se työpaikka, ihmissuhde, jokin vuosijuhla, lottovoitto? Pysyykö unelmasi pinnalla vuodesta toiseen vai kuljetko unelman toteutuksesta toisen ? Uskotko ylipäätään, että sinun on mahdollista toteuttaa unelmasi? Joskus matka nykyisyydestä unelman toteuttamiseen on pitkä. Unelman toteuttaminen saa aina aikaan muutoksen. Emme välttämättä näe tai ymmärrä muutoksen merkitystä juuri sillä hetkellä kun se eteemme tulee, mutta jälkikäteen voimme ymmärtää, miten looginen paikka muutokselle olikaan unelmamme toteuttamisen polulla.

Minun Jouluuni on liittynyt aina unelma. Unelmieni Joulussa on valkoista lunta, hyvää ruokaa, mielenrauhaa, rakkaita läheisiä ja paljon ihmisiä syömässä ison pöydän ääreessä. Jouluun on jo muutaman vuoden kuulunut shampanja lasillinen hitaasti nautittuna ennen joululahjojen avaamista. Alunperin nautin sen yksin, sitten kaksin, lasten kasvettua laseja oli kilistämässä jo useampi kun isovanhemmatkin olivat vielä Jouluissa mukana. Ja nyt nuoriso on alkanut tuomaan omia rakkaitaan joukkoon mukaan.

Tänä Jouluna samme täällä Punkaharju Resortilla kilistellä isommalla joukolla. Jouluaaton  kattaukset klo 15.30 ja klo 18.00 antavat aihetta iloita kanssakulkijoista nauttimassa hyvästä ruuasta ison pöydän ääressä. Unelmieni Joulu, jo niin lähellä toteutumistaan. Tervetuloa nauttimaan kanssamme !

Hyvää ja armorikasta Joulua jokaiselle,
nautitaan tavallamme,
omasta Unelmiemme Joulusta.
 Aija 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti