perjantai 11. elokuuta 2017

Elo-syyskuu Punkaharju Resortissa

Niin se alkaa olla keskikesä taputeltu ja ajatukset siirtyneet elo-syyskuun meininkeihin. Kesä on ollut hyvin epävakainen, mutta onneksi joukkoon on mahtunut muutamia upeitakin päiviä. Tälläkin hetkellä sää on poutainen ja kaunis. Nyt kannattaa nauttia loppu kesästä ja kerätä aurinkoenergiaa varastoon! Kesämaa palvelee huomiseen eli la 12.8. asti, joten hopi hopi puuhailemaan, jos on vielä tältä kesältä Kesämaa -reissu heittämättä. Tarkista tarkempi aukiolo ja lippujen hinnat.

Vielä on pari päivää aikaa tehdä reissu Kesämaahan.

Vaikka Kesämaa sulkeutuukin, on Punkaharju Resortissa muutakin tekemistä lomailun aikana. Ravintola Paviljongin läheisyydessä on pihapelejä, kuten minigolfia ja pöytätennistä, joita voi pelata vapaasti. Alueen frisbeegolf -radalle voi puolestaan lainata kiekkoja ravintolalta panttia vastaan. Tennismailat ja kävelysauvat voi puolestaan vuokrata kesävastaanotostamme, ja vesille pääsee joko inkkarikanootilla tai soutuveneellä. Aktiviteettivaihtoehdot ovat siis runsaat. Tulehan vielä viihtymään Vuoden Retkikohteeseen Punkaharjulle!

Upeaan vesistöön voi tutustua vaikka meloen.

Myös kulttuurinnälkäisille riittää nähtävää ja koettavaa vielä elokuullakin. Taidekartano Johanna Oras on avoinna aina 27.8. asti, mielenkiintoinen Metsämuseo Lusto palvelee ympäri vuoden! Taidekartanolla voi tehdä hankintoja joko isommalla budjetilla tai hankkia matkamuistoja kotiin huokeammallakin hinnalla. Näyttelyyn on vapaa pääsy ja ateljeessa voit tavata myös upean taiteilijan työssään! Lustossa taas vietetään syyskuussa Sadonkorjuujuhlaa, jossa kohtaavat maaseudun tuottajat ja kuluttajat satokauden tuotteiden äärellä. Kannattaa lähteä tutustumaan makuihin, tuoksuihin ja tunnelmaan!

Taidekartanon ateljeessa voit tavata taiteilijan työssään.

 Punkaharju Resortin ravintola Paviljongilla palvellaan vielä elokuun loppuun saakka päivittäin klo 20 asti. Paviljongilla voit nautiskella virvokkeita tai herkullisia ruokia á la carte -listalta, Saimaa -näköalalla tietenkin. Elokuun kokokohta on Paviljongin eloilta, jossa niin aikuiset kuin lapsetkin pääsevat nauttimaan mukavasta ohjelmasta ja elokuun pimenevästä illasta. Ohjelmassa on alkuillasta suosittu karkkibingo sekä karaokea. Tähtiesiintyjänä on upea naisartisti Aurora. Lisäksi tarjolla on herkullinen illallisbuffet.

Paviljongin eloillan tähtiesiintyjänä on Aurora.

Syyskuun alusta alkaen Paviljongin ravintolapuoli siirtyy pääsääntöisesti tilauskäyttöön, joten ehdit vielä hyvin pyytää tarjouksen syntymäpäivistä, yrityksen tyky- päivästä tai muusta kokoontumisesta, joihin Paviljongin tilat sopivat loistavasti ympäri vuoden. Kokonaisuuteen voidaan yhdistää herkullinen ruoka, mukava ohjelma ja saunan pehmeät löylyt. Suosittelemme myös Paviljongin yhteydessä olevaa Saimaan Huljupuistoa, jossa on kolme kylpytynnyriä ja perinteinen rantasauna. Huljupuiston on parhaimmillaan elo- ja syyskuun pimenevissä illoissa!

Saimaan Huljupuisto tarjoaa mukavaa illanvietettä erilaisille ryhmille.

Vastaanottomme palvelee 1.9. alkaen ravintola Paviljongilla tuttuun tapaan tiistaista lauantaihin, ja vastaanoton aukioloaikojen puitteissa saatavilla on myös kahvilapalvelut, sekä snack -henkistä ruokaa. Jos majoitusvarauksesi on vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella, palvelemme Sinua avainten haussa koodikaappien kautta. Paviljongilla työskentelevät kesältäkin tutut pohjoisen vahvistuksemme Minna ja Katja, joten käypäs ainakin kahvilla heitä moikkaamassa!

Mukavaa loppukesää ja mielenkiintoista syksyä toivottaen,

Resortin väki

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti