sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

Huikeat kevätsäät

Aivan huikeista kevätsäistä on saatu nauttia täällä Punkaharjulla viime päivinä. Sunnuntainakin aurinko paisteli ihan kirkkaalta taivaalta. Ihmiset nauttivat vielä viimeisistä mahdollisuuksista hiihtää, luistella ja lumikenkäillä. Punkaharjulla onkin aivan loistavat reitit näitä kaikkia lajeja varten.

Viime päivinä on ollut upea ulkoilukeli.
Perjantaina ranskalaisen Telerama-lehden toimittaja oli meillä vierailulla. Hän kävi Mikon kanssa kalassa ja kokeilemassa lumikenkäilyä. Luistelemaankin olisimme hänet vieneet, mutta sitä ilosta hän oli jo ennättänyt nauttimaan ollessaan Saimaa Holidayn vieraana. Lisäksi Sami kertoili toimittajalle Punkaharjun Lomakeskuksen kesästä, Retretistä ja Johanna Oraksesta. Metsämuseo Lustossa toimittaja ennätti vierailemaankin ja kehui museota kovin. Linkitetään tänne sitten toimittajan kirjoittama juttu kun se ilmestyy.

Työn alla Kesämaan markkinointisuunnitelma.
Olen ollut nyt Punkaharjulla töissä reilut pari viikkoa ja nauttinut joka hetkestä. Kiva tehdä töitä kun näkee miten asiat etenevät hienosti. Ollaan saatu mukavasti yritysmyyntiä eteenpäin ja siltä saralta voidaan toivottavasti kertoilla kohtapuolin vähän uusista jutuista. Oma aikani menee tietysti asioihin perehtyessä, mutta myös markkinoinnin suunnittelussa ja sähköisen liiketoiminnan kehittämisessä. Eiköhän näistäkin kohta puolin päästä jotain uutta kertomaan:-)

Johanna Oraksen upea taulu luo tunnelmaa Palviljonki-ravintolaan.
Erityisen tyytyväinen olen meidän Paviljonki-ravintolaan. Lounaalla tarjoillaan rehtiä hyvää kotiruokaa ja tilauksesta sitten vähän fiinimpiäkin juttuja. Ollaan puhuttu siitäkin, että voisimme alkaa panostaa lähiruokaan. Mielestäni se on aika luonteva valinta, Saimaan rannalla kun ollaan. Olisi kiva kuulla teiltä ajatuksia siitä, miten tärkeänä pidätte sitä, että ravintola tarjoaa lähiruokaa? Ja tiesithän muuten, että Paviljonki on avoinna joka päivä. Tulkaahan syömään.

- Pia -

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti