sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Saimaan Huljupuisto, Angry Birds ja muuta mukavaa

Ihanaa, saatiin vihdoin viime viikolla tilattua neljä uutta huljua tai paljua tai kylpytynnyriä. Miksi niitä sitten kukakin haluaa kutsua. Tarkoitus on rakentaa Paviljongin ja Hovin väliin viehättävä Saimaan Huljupuisto. Siinä kelpaa kylveskellä upeassa saimaalaisessa maisemassa. Samalla tuunataan vähän rantasaunaa, niin saadaan teille asiakkaille viihtyisä kokonaisuus. Valmista pitäisi olla heti kesäkuun alussa, kun silloin on tulossa jo ensimmäiset asiakkaat testaamaan puistoa.

Saimaan Huljupuiston tunnelmaa....

Vihaiset linnut saapuvat Kesämaahan

Siitäkin ollaan tosi innoissamme, että Angry Birds -tavaraa alkaa saapua Kesämaahan ensi viikolla. Päästään siis rakentelemaan pientä Angry-pistettä entisen Wii-areenan tilalle. Vähän on vielä auki miltä kokonaisuus tulee näyttämään, mutta sehän selviää viimeistään 2.6. kun Kesämaan ovet avautuvat tämän kesän osalta.

Kisapuisto valmistautuu kesän nopeusajoihin.

Kesämaan nopeusajokisojen sääntöjä ollaan ennätetty luoda sen verran, että ensimmäinen kisa ajetaan 13.6. kello 15.00 alkaen. Ja siitä eteenpäin sitten joka keskiviikko samaan aikaan eli kello 15.00. Jokaisesta kisasta pääsee 10.8. ajettavaan semifinaaliin kaksi nopeinta kuljettajaa. Kisaan ei oteta ennakkoilmoittautumisia, vaan ilmoittautua voi paikan päällä. Kaikki mahtuvat kyllä mukaan. Itse finaali ajetaan 11.8. ja silloin siis selviää, kuka on Kesämaan nopein kuljettaja.

Kesäkauden Avaus

Punkaharjun kesäkauden Avausta vietetään siis 15.-16.6. Koko saari on täynnä tapahtumia viikonlopun ajan. Perjantaina Paviljongissa esiintyy Timo Kotipelto ja lauantaina Harjun Portissa vuoden 2012 Bilebändikisan voittaja Lipsaset. Luvassa on siis melkoista meininkiä. Kannattaa tulla kavereiden kanssa Punkaharjulle koko viikonlopuksi. Sini pyöräytti valmiin bilepaketinkin, käyhän vilkaisemassa tästä.

Timo Kotipelto Duo esiintyy Punkaharjulla. Kuva: Piikkikasvi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti