torstai 22. kesäkuuta 2017

Arton juhannusviikon terveiset Paviljongilta

Tällä kertaa sesonkiammattilaisemme Arto kertoo ajatuksistaan ravintola Paviljongilta. Arto tulee Punkaharju Resortiin jo toista kesää Ylläkseltä, jossa hänellä on oma henkilöstövuokraukseen keskittynyt yritys. Arto työllistää sesongista riippuen 35-40 henkilöä eri matkailukohteisiin. Kesällä 2016 asiakkaat saivat nauttia Arton keittiöosaamisesta ja tänä kesänä Arton voi taas tavata ravintola Paviljongin salin puolelta vuoroesimiehenä. On todella rikkaus, että samalla henkilöllä on monipuolinen osaaminen toimia erilaisissa tehtävissä.

Arto ja Petra työn touhussa. :)Arto on työskennellyt kesäisin Järvi-Suomen alueella jo vuodesta 2009, ja pitääkin Savonlinnan ja Punkaharjun seutua kesäisen Suomen kauneimpana. Upeat maisemat ja vesistö saavat Arton palaamaan kesäsesonkiin Savonlinnan seudulle vuodesta toiseen. Talvi- ja kesäsesonkia Arto pitää melko samanlaisina työntekijän näkökulmasta. Toki kesä on vain talvea lyhyempi, eli siinä mielessä haastavampi oppia ja opettaa. Ylläksellä myös näkyy ulkomaalaisia asiakkaita enemmän kuin Savonlinnan seudulla. Punkaharju Resortissa Arto on tykästynyt mukavaan työyhteisöön ja monipuoliseen työnkuvaan Paviljongilla.


Vuohenjuustobroileria Punkaharju -oluen siivittämänä.

Paviljongin kesän ruokalistalla näkyy tänäkin kesänä paikallisuus, kuten paistettu ahven ja ruispaneroidut muikut. Yhdeksi suosikiksi on nousemassa punajuuririsotto, joka sopii myös kasvisruokailijalle. Arto vinkkaa, että ruualle kuin ruualle kannattaa tänä kesänä Vuoden Retkikohteessa ottaa kyytipojaksi tietenkin Punkaharju -olut! Paviljongin pizzat pitävät pintansa tänäkin kesänä. Arto suosittelee tietenkin Lapista inspiraationsa saanutta poropizzaa. :)

Arto vinkkaa, että poropizzaa kannattaa kokeilla.

Paviljongin kesään mahtuu kohokohta joka kuukaudelle. Juhannusviikko huipentuu huomenna juhannusbileisiin, kun Paviljongin herkkujen ja virvokkeiden lisäksi juhlakansa pääsee nauttimaan bilebändi Welmun mukaansatempaisevista cover -biiseistä. Juhannuslauantaina lauletaan perinteisesti Annikan karaokea. Heinäkuun 15. pvä Paviljongilla mennään festarifiiliksellä, kun Ilari sekä 20-vuotiasta uraansa juhliva Aikakone tähdittävät Punkaharju by Night -viikonlopun päätösiltaa. Uutena tapahtumailtana Arto suosittelee kesäkauden päättäjäisiä 19.8., jolloin viihteestä vastaa keväällä menestyslevyn julkaissut Aurora.

Paviljongin kesä päättyy Auroran keikkaan la 19.8.
 
Tavoitimme Arton kanssa samasta vuorosta myös Petran, joka on ensimmäistä kesää tarjoilijana Paviljongilla. Petra odottaa sanojen mukaan "rennon tehokasta kesää". Se on aika hyvä kiteytys Paviljongista ja sen henkilökunnasta. :) Seuraavassa postauksessa pääsemme kurkistamaan vastaanoton ja myyntipalvelun työhön. Pysy kuulolla.

Hyvää juhannusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti