tiistai 24. huhtikuuta 2012

Kesämaa Areena Savonlinnaan

Kesämaassa tapahtuu taas. Solmimme viime viikolla yhteistyösopimuksen paikallisen jalkapalloseura STPS:n kanssa ja sen puitteissa Talvisalon ympärivuotisesta jalkapallokentästä tulee Kesämaa Areena. Sopimukseen sisältyy paljon muutakin mielenkiintoista kuin Areenan nimi.

Yhteistyö alkakoon.

STPS:n pyrkimyksenä on herättää henkiin legendaarinen Kesämaa-turnaus. Kesämaa tulee näkymään isosti Kesämaa Areenalla ja kesän aikana myös Kyrönniemen kentällä. Tarkoitus on myös järjestää jossain vaiheessa hyväntekeväisyysottelu, ja Kesämaa haluaa myös palkita STPS:n aurinkoisimman ja positiivisimman pelaajan kauden päätyttyä. Ja paljon muutakin kivaa on luvassa, saatetaanpa Kesämaassakin pelailla jalkapalloa ensi kesänä.

Kesämaan nopeuskisat

Kesämaan nopeuskisojakin on tässä ennätetty edistää. Olemme sopineet, että alkusarja ajetaan kerran viikossa keskiviikkoisin 13.6. alkaen. Eli joka keskiviikko kello 15.00 aina 1.8. saakka voi tulla testaamaan kuinka nopeasti saa polkuauton liikkumaan. Jokaisen alkuerän kaksi nopeinta pääsee semifinaaliin, joka ajetaan 10.8., ja semifinaalin 8 nopeinta pääsee 11.8. ajettavaan finaaliin. Kisaan ilmoittaudutaan paikan päällä Kesämaan polkuautopuistossa. Tarkemmat ohjeet tulee vielä Kesämaan nettisivuille.

Krokotiililiukumäki "muutama" vuosi sitten.

Ja arvatkaas mitä. Sami aikoo kunnostaa Kesämaan legendaarisen krokotiililiukumäen entiseen loistoonsa. Sehän tarkoittaa sitä, että ensi kesänä on luvassa jännittäviä krokoliukuja. Kannattaa tulla testaamaan vähän kauempaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti