tiistai 17. huhtikuuta 2012

Voita kesän hauskin päivä

Kesämaan tietotoimisto tiedottaa: "osallistu kisaan ja voita kesän hauskin päivä koko perheelle". Hauska aika kuuluu Kesämaan perustarjontaan, mutta nyt tarjotaan voittajille vielä monenlaista extraa ja yllätystä. Kisan voittajien VIP-päivään kuuluu Kesämaassa seikkailun lisäksi mm. herkuttelua ja hemmottelua. Ei paha, vai mitä:-)Osallistu kisaan tästä. Ja tietty kannattaa myös fanittaa Kesämaata Facebookissa, sieltä saa aina viimeisemmit kuulumiset ja parhaat vinkit kesäpäivän viettoon.


Sinustako Kesämaan polkuautomestari?

Sami innostui tilaamaan Kesämaahan uusia polkuautoja oikein urakalla. Ne on niin vinkeitä pelejä, että päätettiin pistää kesäksi pystyyn Kesämaan polkuautomestaruuskisat. Tarkoituksena on ajaa kerran viikossa 13.6. alkaen alkusarja, ja jokaisen viikkokisan kaksi parasta pääsee elokuussa ajettavaan finaaliin. Miltäs kuulostaa? No, tästäkin tarkemmat tiedot vähän myöhemmin.

Tällaisilla autoilla kisataan tulevana kesänä.

Punkaharju on suomalainen sieluntila

Kesämaarallin jälkeen on ihan pakko laittaa vielä tähän loppuun ote Pertti Koskimiehen blogista, joka sattui silmään googlaillessa Punkaharjun historiaa. Paljon olen kuullut kaunista puhuttavan Punkaharjusta, mutta Koskimies kiteyttää hienosti Punkaharjun ainutlaatuisuuden. Vai mitä mieltä olet?"Punkaharju on ennen muuta suomalainen sieluntila, jossa poutapilvet peilautuvat rauhaisista järvenselistä. Olen nähnyt lukemattomia kertoja, kun ilta-auringon punaiset säteet liplattavat järvenpinnan kilpikaarnaisten petäjien rungoilla, ja silti se koskettaa joka kerta syvältä."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti